Oldal kiválasztása

Úgy tűnhet, hogy a megszokott esküvői ruhák trendjei felhívják magukra a figyelmet, de soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a friss, új megjelenést, amely a vőlegény esküvői öltözékén jelenik meg. A vőlegényektől és a vőfélyektől már nem várható el, hogy öltözékükkel biztonsági játszmát játszanak. Ehelyett végtelen lehetőségük van az outfitjük teljesen egyedivé varázslásához. Ha kifogytál az ötletekből, elkészítettük neked a 2020-ra szóló vőlegények legmegfelelőbb trendjeit.

A Tweeds

 

A „Tweed” trend nagyon népszerű volt 2017-ben, és ezek után is folytatja ezen útját, hogy népszerű legyen a kültéri rusztikus stílusú esküvőkön 2020-ban is.

Testreszabott Öltönyök

 

A vőlegény viseletében 2020-ra lesz az egyik legnagyobb trend a klasszikusabban testreszabott szabás. A gyorsan belebújható zakó és a magas derékú nadrág (általában nadrágtartóval viselve) lesz az, amit a vőlegények szeretnének 2020-ban.

A trendibbek öltönye

 

A 2020-as évek forradalmat hoznak a formatervezésben. A legdivatosabb, legtrendibb és legmerészebb vőlegények 2020-ban olyan esküvői ruhákat viselnek, amelyek nagyon bátor mintákat mutatnak a három részes ruha egészén keresztül. Vékonyított, kockás szett merőben más de passzoló színekkel.

A dupla gombos öltönyök

 

A dupla gombos öltönyök egyre népszerűbbek az utóbbi években, és 2020-ban is népszerűek lesznek. Egy ilyen öltöny meg fogja különböztetni a vőlegényt az esküvő többi résztvevőjétől. Ez a tendencia 2020-ban ismét fellendülni fog.

Egyedileg készített öltönyok

 

2019 volt az egyedileg tervezett ruhák éve, és a tendencia 2020-ban is folytatódni fog! Sok vőlegény most úgy dönt, hogy öltönyét egyedi módon készítteti el. De valójában élvezik az esküvő adta lehetőségeket hogy megengedjék maguknak, hogy élvezhessék az egyedi öltönyt, csak nekik. Ennél az öltönynél csak a képzelet szab határt, legyen az babakék smoking szerű vagy barna casual british stílusú vagy az összes idei trend egy ízléses elegáns keveréke.
Habár a vékonyított derék majdnem minden viseletre jellemző.

Forrás: https://weddingestates.com/

Legfrissebb cikkek

Virágcsokor hagyományok

Virágcsokor hagyományok

Kövessétek Facebook oldalunkat a legfrissebb tartalmakért!Nem is gondoltam volna, hogy régen a menyasszonyi csokor gyógynövényekből készült, főleg rozmaring, és fokhagyma felhasználásával, amit a menyasszony édesanyja készített, hogy ezzel űzze el lányától az ártó...

Olasz Vs Ukrán esküvői ruhák

Olasz Vs Ukrán esküvői ruhák

Kövessétek Facebook oldalunkat a legfrissebb tartalmakért! Mint tudjátok, imádom az esküvői ruhákat, nagyon szeretem az apró részleteket, a különböző árnyalatokat, formákat.  Amikor látok egy esküvői ruhát én nagyjából úgy festek, mint egy meós, és pásztázom a...