Oldal kiválasztása

Az idei év dekorációs stílusát egyértelműen, a sikk határozza meg. A szó legpozitívabb értelmében. A sikk szónak teljesen más értelme volt az 50’ években és más értelme van ma. A mai sikk számomra a letisztult minőségi eleganciát jelenti, mely a személyiség egyik kifejezője lehet. Az esküvői dekorációban még mindig nagyon sokszor a lágy krémes színek dominálnak. Ami gyönyörű tud lenni, és finom ragyogásával emelheti az esemény fényét, de nézzük meg az idei év színét is hisz nem tudok mellette elmenni szó nélkül.

 A pantetone szerint az idei év színe a klasszikus kék melynek mélysége igencsak kifejező, viszont nekem ez egy esküvőhöz túl sötét, és önmagában túl hideg, de egy koncepció részeként, szemet, és lelket gyönyörködtető elegáns, kombinációvá válhat

 A tavalyi évet egyértelműen a pasztell színek, és trónjáról letaszíthatatlan rose gold színek határozták meg. Számomra a kék, és a rose gold nagyon mai, és trendi párosítás lehet. Hoztam nektek pár képet inspirációként, hogy ti is lássátok, milyen jól mutat együtt a két szín, mennyire kiegészítik egymást, a púderes csillogás, és a mély maszkulin árnyalat tökéletes párost alkotnak. Mint az erőteljes férfi és a csodálatos ragyogó nő. Végül pedig nézzétek meg ezt a gyönyörűséges tortát, ami egyszerre vad, csillogó, és tökéleten harmónikus.

Legfrissebb bejegyzések