Oldal kiválasztása

Kövessétek Facebook oldalunkat a legfrissebb tartalmakért!

Az öltözködés terén mindig arra törekszel, hogy kitűnj a tömegből, mindig keresed a különleges, vagány és jól kombinálható darabokat. Nem riadsz vissza a színektől sem. Stílusodat a dinamizmus, és az öntörvényűség jellemezi. Az esküvői ruhákban távol állnak tőled a romantikus darabok, a fodrok, és a túlzott cicoma. Pontosan tudod, mit akarsz, tudod mi áll jól , és te leszel, aki akár egyedül is végig járja az esküvői szalonokat, mert más úgysem tudja befolyásolni eltökélt szándékod.

04.21-05.20

Mindig stílusos! Sokszor kapod meg a bókot, hogy fiatalabbnak látszol a korodnál. Nem követed a divatot, inkább teremted. Az esküvői ruhádban is, törekszel arra, hogy ne kövesd teljes mértékben a hagyományokat, legyen benne valami különleges, vagy szabásában, vagy színében. Nehezen találod meg az igazi ruhát, sokat felpróbálsz, rá szánod az időt, végül mégis lehet, hogy saját elképzelésed alapján megvarratod inkább az álomruhát.

05.21.06.21

Szereted a fiatalos, már-már kislányos romantikus darabokat. Nem vásárolsz szinte semmit sem fölöslegesen, szereted a leárazásokat, sokszor listát készítesz és tudatos vagy. Az esküvői ruhádat a romantika jellemezi, szereted a tüllt, a virágokat, és a fodrokat. Tudatosan választasz, sokáig keresgélsz, szeretsz utána járni a minőségnek, és mindennek tudatában hozod meg a végső döntést.

 

 06.22-07-22

Az érzékeny romantika jellemez. Fontos számodra mások véleménye, szeretnéd, ha azok, akik körülvesznek boldogok lennének. A ruhád választásában a családtagjaid véleménye számít a leginkább. A ruhádat a stílus, a maiság, jellemezi. A selyem, a tüll, és a virágok közel állnak hozzád. Szereted megmutatni az alakodat így a sellő fazonú ruhák között is körbe fogsz nézni.

 

07.23-08.23

Te egy igazi királynő vagy. Egyéniségedből, és minden porcikádból ez sugárzik. Nincs az a pénz, amit ne tudnál ruhákra költeni. Az esküvői ruhád szikrázóan csillogó, már-már luxus kategóriát képvisel, ha te megjelensz, mindenki körülrajong. A ruha minél nagyobb, minél díszesebb, minél különlegesebb annál jobb. Színjeid pont ezért az arany, és nagy hangsúlyt helyezel a kiegészítőkre is, gyönyörű ékszerek, cipő, táska, luxus, és csillogás.

 


08.24-09.23

Egyszerűséget, és a praktikumot helyezed előtérbe, így aztán nálad biztos nem jöhet szóba egy gyönyörű, ám kényelmetlen cipellő. A stílusod, egyszerű, és letisztult nem hirdeted magadon a ruháid márkáját, nem szereted a feltűnő feliratokat. Ettől függetlenül nagyon fontos számodra a minőség, de nem szereted a hivalkodást, és a feltűnést sem. Ruhád kényelmes, letisztult, és egyszerű. Fontos hogy jól érezd magad a bőrödben, ha már kicsit is szorít, szűr, vagy nyom azonnal nem-et mondasz.

 


09.24-10.23

A jegyek közül, te vagy az, aki mindig csinos, jól öltözött, nagyon jól össze tudod kombinálni a darabokat. Sportos, és a nőies darabok is közel állnak hozzád. Mindenből ki tudod hozni a legjobbat. Feldobod egy szuper kiegészítővel, és mindig az alkalomhoz illő tudsz lenni. Fontos számodra, hogy az, ami rajtad van, ne legyen elavult, szereted a divatod, és mindig naprakész vagy. Esküvői ruhádat a finoman kidolgozott részletek teszik egyedivé. Nem jellemezi a monumentalitás, inkább a kifinomultság, az összhang és az elegancia.

 

 10.24-11.22

Szereted a szexi darabokat, nem riaszt vissza, hogy megmutasd magad. Öntörvényű vagy, és nem hagyod, hogy az öltözködésedbe beleszóljanak. Jól érzed magad a dekoltált, mini, testhez simuló ruhákban is. Az esküvői ruhádat szexi csipke, és áttetsző tüll jellemezi, sok ruhát megnézel, felpróbálsz, és nem adod fel, amíg meg nem találod a számodra tökéletes darabot. Szereted, ha minden szem rád szegeződik. Kiegészítőkben az extrémitás jellemez cipőkben is inkább a feltűnőbb darabokat részesíted előnyben.

 


11.23-12.21

Szereted a természetközeliséget, fontosnak tartod a kényelmet, és a környezettudatosságot. Mindennek részletesen utána nézel, és mindenről megszerzed, a lehető legtöbb információt mielőtt döntesz. Színeid közé tartoznak a pasztell árnyalatok, esküvőd stílusa pedig természetközeli, vagy vintage. Az esküvői ruhád elsősorban kényelmes, természetes anyagokból készült, és mégis csinos, amit igazi nőként tudsz viselni. Nem adsz túl sokat a kiegészítőkre, inkább önmagad szépségében mutatod meg természetes valódat.

 


12.22-01.20

A konzervatív vonalat részesíted előnyben. Mindig tip-top a megjelenésed, hajad, ruhád, körmeid mindig kifogástalanok. Sokszor kapod meg, hogy szigorú vagy, de te inkább tudatosnak tartod magad, aki célratörő. Ezt sugallod, és képviseled. Nem kéred ki másod véleményét, kész tényként közlöd gondolataidat. Igazi vezető típus, vagy aki példát mutat és mindig makulátlan. Esküvői ruhád inkább konzervatív, kiegészítőid visszafogottak, de mindig passzol, minden mindennel

 01.21-02.20

Szereted a kontrasztos színeket, és formákat, mindent ami extavagáns. Olyan ruhadarabokat viselsz, amit itt nálunk még nem igazán értenek, te mindig a divat előtt jársz két lépéssel. Az esküvői ruhádat vagy élből külföldről rendeled, vagy varratod, az sem elképzelhetetlen hogy, saját magad készíted. Az élénk színeket biztosan belecsempészed a ruhádba, vagy kiegészítőidbe.

 


02.21-03.20

Sokszor használják rád a művészlélek jelzőt, álmodozó és romantikus vagy. Visszafogott és mégis védelmező típus, aki végsőkig kiáll az igazságosság mellett. Ruháid praktikusak, kényelmesek, mégis ízig, vérig nőiesek. Akármit is vegyél fel szinte minden jól áll. Nem igazán adsz a divatra, fontosabb, hogy az adott ruhadarab tükrözze a személyiséged. Esküvői ruhád romantikus, fodros, tüllös vagy masnis. Szinte biztos, hogy nem választasz hófehér ruhát. A romantikus lányság sokkal inkább közel áll a személyiségedhez.

Mutassátok lányok milyen ruhát választottatok, kinéll hogyan talált be ez a jellemzés?

Legfrissebb bejegyzések