Barion Pixel
shinybride_logo_hinto1

2023 a megfizethetetlen esküvők éve

Azt mindenki érzi, hogy a gazdasági és egyéb történések hatására az infláció az egekbe repült, sokan már elkezdték a szervezést 2023 évre vajon Ők mire számítsanak?

Akiknek már meglévő szerződése van, és előleget is fizetettek azoknak is ajánlott a szerződést tüzetesen még egyszer átolvasni, mert sok megállapodás nem zárja ki az árváltoztatás jogát. Különösen most érdemes erre odafigyelni, mert a szolgáltatók is nagyon bizonytalan helyzetbe kerültek. 

Gondoljunk csak bele abba, hogy a vállalkozások nem vásárolhatnak hivatalosan árstoppal rögzített termékeket, ami azt jelenti, hogy nekik piaci áron kell megvásárolniuk mindent, és ott lebeg a fejük felett a bizonytalanság is, hiszen olyan változó környezetben próbálnak meg boldogulni, ami akár hétről hétre megnehezítheti a működésüket.

Mi azt javasoljuk, hogy a már megkötött szerződéseket alaposan tanulmányozzátok át, hogy az adott szolgáltató kitér e a szerződésben árváltoztatásra vonatkozóan, vagy hogy milyen esetekben mondhatja le a rendezvényt, sajnos idén több olyan menyasszonnyal is találkoztunk, akiknél indoklás nélkül visszamondta a helyszín, vagy egyéb szolgáltató a rendezvényt.

Mire számíthatnak azok, akik most kezdik a szervezést?

Azt ajánljuk, hogy lehetőség szerint minél több szolgáltatóval kössetek szerződést, mert most még idei áron tudtok szerződni. Ahogy az előzőekben is megfogalmaztuk, kiemelten figyeljetek a szerződésben meghatározott árváltoztatási kitételekre, és a szerződéstől történő elállás lehetőségére is, mind a magatok, mind pedig szolgáltatói oldalról egyaránt.

Mindig figyeljetek arra, hogy az általatok kifizetett előlegről, foglalóról kapjatok számlát, és pontosan rögzítésre kerüljön a fizetési ütemezés.

Kérjetek több szolgáltatótól árajánlatot, és ezzel egyidejűleg gyűjtsetek véleményeket .

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a ’Second Hand Wedding Accessories’ vagyis a használt esküvői kiegészítők. Amerikában az elmúlt 2 évben sorra nyíltak a hasonló üzletek, és nálunk is egyre elterjedtebb ez a trend, ami nem csak költséghatékony, de környezetkímélő is.

Szakértők szerint az infláció jelenleg felfelé ívelő szakaszban van, és a téli hónapok ezen a görbén biztosan nem fognak javítani.

Mi itt a Shinybride-nál elhivatottak vagyunk az esküvők iránt, így elhatároztuk, hogy ékszerszettjeink árát jövő júniusig biztosan befagyasztjuk, így nálunk még nyugodtan gondolkodhatsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is.
Facebook
Ezeket olvastad már?