Barion Pixel
shinybride_logo_hinto1

Meglepetés Férfiaknak Esküvőre

Újabb inspirációval szeretnék kedveskedni nektek. Sok menyasszonnyal beszéltem az utóbbi időben, több esküvői témájú csoportnak is tagja vagyok, és bizton állíthatom, hogy az alábbi témával igencsak keveset foglalkoztak. Pár napja meginterjúvoltam az én szerelmem, hogy számára mit jelentene az esküvői készülődés, számára ebben az egészben mi lenne a lényeges. A válasz elég tömör volt. Férfi. No de így szeretjük a mi csodálatos másik felünket. A válasza az volt, legyen jó, és bőséges kaja, pia, és zene hogy, mindenki érezze jól magát. Én meg kikerekedett szemekkel néztem, hogy csak ennyi. A dakor, a ruha, a fotós, a videós, édességbár, fotósarok, virágfal. Semmi! Annyit mondott még, hogy na, igen még az öltöny az legyen szép.

Fotó: Pinterest.com

Én meg elgondolkodtam, hogy a férfiak nagy része, tényleg engedi, hogy életük szerelme megvalósítsa álmait a tökéletes esküvőről, és ez csodálatos. Eljárnak táncpróbára, több száz zenét meghallhatnak, hogy mi szóljon a bevonuláskor, aláíráskor, szülőköszöntésnél, gratulációnál, és csöndben mosolyognak, mert ők tulajdonképpen egy valamit akarnak. Minket maguk mellett tudni egy életen át.

Fotó: Pinteres.com

Ezen gondolkodtam el, hogy kedvesünknek és a férfi vendégeknek mivel is lehetne kedveskedni a nagy napon, és a következő ötletet találtam, ami akár egy jó meglepetés is lehet. Whisky, szivar, és étcsoki sarok. A pasik imádni fogják. A férfiak, vagy a whisky-be , vagy a szivarba, vagy az étcsokiba, vagy mindháromba egyszerre, biztos bele fognak kóstolni. Egy igazi férfias, bandázós sarok lehet belőle, amit nem utolsó sorban gyönyörűen lehet díszíteni. Remélem ti is jó ötletnek tartjátok, mert én örülök, hogy rábukkantam.

Fotó: Pinterest.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is.
Facebook
Ezeket olvastad már?